Agustí Gil

 

AGUSTÍ  GIL

 

Pintor Paisatgista.

 

Cursa estudis a Burgos mentre treballa en un taller d'Arts Gràfiques. L'any 1995 es trasllada a Madrid i decideix dedicar-se només a la pintura. Ha realitzat moltes exposicions en ciutats espanyoles i ha participat en Certàmens Nacionals i Internacionals de pintura. La seva obra forma part de col·leccions privades de dins i fora del nostre País. Aquesta és la seva primera exposició a la nostra sala. Esperem que sigui del vostre gust i que sapigueu apreciar la riquesa de color i l'alegria que respiren les seves obres. Esperem la vostra visita.

 

Us oferim en primícia a la nostra sala l'obra d' Agustí Gil i seguint la nostra política d'oferir-vos sempre els millors preus del mercat, intentem superar-nos. Consulteu-nos, veureu que podeu ser els propietaris d'aquestes obres per un preu molt inferior al que esteu pensant. També com sempre podeu disposar del nostre compte de FONS D'ART i liquidar l'import de qualsevol d'aquestes peces en el temps que us sigui mes convenient o s'ajusti millor a les vostres conveniències.  

Contacte

Galeries Padequart, S.L.
Major 3
17534 Ribes de Freser

Telèfon: 972728806

Mòbil: 639760574

Correu Electrònic

padequart1@telefonica.net

 

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a  la seva disposició. Pot fer-nos arribar la seva pregunta a través del nostre  formulari de contacte

Horari d´Estiu: Obert cada dia d' 11,30 del matí a 2 del migdia i 6 a 9 de la nit. Si us és més convenient una altra hora, podeu trucar-nos i ens posariem d'acord.

Consulti els nostres productes

Ara Galeries Padequart, S.L. a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Galeries Padequart, S.L.