Julià Mateu

Julià Mateu i la Maria Dolors de Galeria PadequArt
"Hivern " de Julià Mateu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nostre artista amb major projecció internacional

 

El dibuix i la pintura de Julià Mateu va més enllà de les formes, ve d'una reflexió profunda, apunta cap a una interpretació personal de la realitat i s'expressa en formes plàstiques d'una gran bellesa, on la línia provinent de la força i de la contundència del seu traç esdevé l'element essencial de construcció. El color s'atura, matisa... però el llapis de grafit brolla directament de les venes de l'artista.

 

Estem davant d' una obra sensual, orgànica, que ens porta a la reflexió de l'existència humana, colocant-la en la seva justa dimensió, tan efímera com una gota d'aigua, tan petita com una molècula, tan gran com la natura i tan preciosa com el vol de l'ocell, les ales de la papallona, o els plecs de la pell.

 

Es requereix una mirada atenta i uns ulls ben oberts per copsar el batec de la vida, aquesta és la mirada intel·ligent, sensible i penetrant d'aquest artista que parla de la natura, i dels seus cicles vitals, i de que malgrat l'existència de l'espècie humana, no hi ha éssers més importants que altres. Cadascú de nosaltres forma part d'un tot, del cosmos, i de les lleis que el regulen, del seu ordre i desordre i d'un continu existencial, on tots formem part del mateix.

 

En definitiva, un misteri, el de la vida, inexplicable per a molts, però intuït i captat al vol només per alguns creadors, entre ells un artista humanista com en queden pocs, Julià Mateu.

 

 

"Les mans de Sant Francesc"
"Mà i gota d'aigua"
"Estiu"
"Ull a la tardor"
"La tardor"
"Líquids i fluids"
"Mans i gotes"
"Ull en el paisatge"

Contacte

Galeries Padequart, S.L.
Major 3
17534 Ribes de Freser

Telèfon: 972728806

Mòbil: 639760574

Correu Electrònic

padequart1@telefonica.net

 

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a  la seva disposició. Pot fer-nos arribar la seva pregunta a través del nostre  formulari de contacte

Horari d´Estiu: Obert cada dia d' 11,30 del matí a 2 del migdia i 6 a 9 de la nit. Si us és més convenient una altra hora, podeu trucar-nos i ens posariem d'acord.

Consulti els nostres productes

Ara Galeries Padequart, S.L. a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Galeries Padequart, S.L.