Torner de Semir

 

 

Un dels nostres millors pintors contemporanis. De sòlida formació clàssica està reconegut com un dels millors dibuixants del panorama actual i a la vegada es troba entre els millors a l'hora d'interpretar la seva  particular visió de l'abstracció, en el món de l'art.

 

Obra catalogada "Cireres" de Torner de Semir
"Figura i abstracció" de Torner de Semir

Torner de Semir es fabrica les seves pintures com sempre havien fet els pintors clàssics. Li agraden els colors vius i rics i també jugar amb les textures, gruixos i volums.

"Entre lo modern i lo clàssic" de Tormer de Semir
"Dones" de Torner de Semir

Aquesta és una de les obres més boniques d'aquesta col·lecció. Té unes imatges clàssiques de bellesa femenina i un fons amb textures, realitzat amb gust i una tècnica excepcional.

Fragment de "Dama amb la seva filla" de Torner de Semir
"Gran senyora" Torner de Semir

Tot i que l'estil de Torné de Semir no es pot qualificar actualment de clàssic, sí que es pot palpar el classicisme i la inspiració de grans pintors espanyols en la seva obra. Els seus estudis a l'Académia de San Fernando de Madrid i el seu pas per la gran escola que és el Museo del Prado, són evidents en la seva interpretació de la dona i la recreació de "Las Meninas".

"Dona i senyera" de Torner de Semir

Torner de Semir aprèn la disciplina del dibuix del gravador i muralista Ricard Marlet. Aquí en tenim un bonic exemple amb aquesta interpretació de la dona amb la senyera a la falda,

"Dona o princesa?" de Torner de Semir

El pintor sap com crear una atmosfera subtil i delicada que envolta a les seves dames i fa que siguin molt més que dones.

"Dona amb fruitera" de Torner de Semir

 

 

Contacte

Galeries Padequart, S.L.
Major 3
17534 Ribes de Freser

Telèfon: 972728806

Mòbil: 639760574

Correu Electrònic

padequart1@telefonica.net

 

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a  la seva disposició. Pot fer-nos arribar la seva pregunta a través del nostre  formulari de contacte

Horari d´Estiu: Obert cada dia d' 11,30 del matí a 2 del migdia i 6 a 9 de la nit. Si us és més convenient una altra hora, podeu trucar-nos i ens posariem d'acord.

Consulti els nostres productes

Ara Galeries Padequart, S.L. a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Galeries Padequart, S.L.